035 691 67 88 | info@vernissage.nl

Receptie, borrel diner en feest.

Genieten van heerlijk eten en drinken is natuurlijk ontzettend belangrijk. Verschillende professionele koks, bereiden geheel in overleg diverse diners in allerlei gewenste samenstellingen. Wij raden aan om altijd een gesprek met één van onze koks aan te gaan, zodat wij culinair maatwerk kunnen garanderen. Ook is er keuze uit diverse verschillende hapjesarrangementen. Wij staan open voor andere leuke toevoegingen zoals een ijsscooter of een champagnebar. 

 

culi2fcatering8

 

Barbecue of chic diner

De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan een buitenbarbecue, outdoorcooking of een mediteraans tapas buffet. Een chic drie gangen diner aan prachtige stijlvol gedekte tafels door ons dreamteam uitgeserveerd, of liever een walk-en-talk diner? Bij ons kan het allemaal! 

Dreamteam

Fort Vivant heeft de beschikking over een party manager die samen het “Dreamteam”: enthousiaste medewerkers, zorg dragen voor de gehele mise en place, variërend van het uitserveren tot en met het behartigen van alle overige servicegerichte zaken.

culibuiten

Nieuwsbrief aanmelden               

Fort Werk IV

Fort Werk IV: Uniek, authentiek en exclusief

Fort Vivant is gevestigd in Fort Werk IV, een prachtig cultureel erfgoed in Bussum en onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. In deze sfeervolle ambiance organiseren wij de mooiste dag van je leven. Op zoek naar een bijzonder locatie waar je je hele huwelijksdag kunt vieren? Dan ben je hier aan het juiste adres! Maak vrijblijvend een afspraak om alle mogelijkheden door te spreken en alvast wat sfeer te komen proeven. 

Contactgegevens

 info@vernissage.nl
 035-6916788
  Dr. A. Kuijperlaan 1A 1402 SB  BUSSUM 

Toon locatie

Recencies

 • Dhr. en Mevr. Kroes Bussum

  Wij kijken terug op een prachtige,ongedwongen huwelijksdag! De ceremonie was buiten onder het romantische prieel, aansluitend het diner binnen en wat was het mooi aangekleed! Ook aan de kinderen was gedacht. Heel veel dank voor jullie creatieve en gastvrije inspanningen.

 • Robbert en Femke Wassenaar

  Wat was het een sprookje! een fantastische dag, een heerlijk diner en een spetterend feest! Onze gasten hebben genoten en wij in het bijzonder.

 • 1
 • 2

Waarom Fort Vivant?

 • Stijlvol en ongedwongen

  Wij creëren een unieke sfeer voor elke bruiloft, onder het motto informeel, ongedwongen en stijlvol!
 • Op maat

  Al onze bruiloften worden op maat gemaakt. Dat wil zeggen dat wij de prijs per huwelijk berekenen, maar ook onze decoratie en ambiance aanpassen aan jullie trouwdag.
 • Unieke plek en exclusief!

  Het best bewaarde geheim van Bussum! Verborgen achter theater Spant, vindt je deze unieke locatie die zowel geschikt is voor binnen- en buitenbruiloften. het Fort is bij een bruiloft de hele dag voor jullie en de gasten gereserveerd.
 • Buitengewoon

  Wat Fort Vivant uniek maakt, zijn de vele extra’s die wij te bieden hebben. Onze “buitengewone extra’s". Bijvoorbeeld speciaal vermaak op maat voor de kinderen, onze speciale trouwauto en de mogelijk tot een creatief aandenken.
 • Persoonlijke benadering

  Vanaf het eerste contact tot de uitvoering van de bruiloft, wij hebben persoonlijke aandacht voor jullie, zodat wij alles naar wens en op maat kunnen organiseren.
 • 1