035 691 67 88 | info@vernissage.nl

Groots of intiem

Fort Vivant heeft de beschikking over verschillende ruimtes waar het nooit te groot of te klein zal aanvoelen. We garanderen een fantastische trouwdag op maat en naar wens in een uniek fort in Bussum.

Het fort biedt ruimte aan 150 gasten voor de ceremonie, een feest is mogelijk tot 125 gasten. Er zijn meerdere opties om het diner, de ceremonie en receptie te laten plaatsvinden. Zo kun je je gasten steeds meenemen naar een andere plek in het fort. Ook zijn er ruimtes om je tussentijds even terug te trekken. Voor kleinere groepen beschikken wij over de kazematten. Dit zijn gewelfachtige, sfeervolle ruimtes waar men ongestoord en intiem kan dineren. Deze ruimte is geschikt tot maximaal 25 personen. 

tentfkazemat1

 

Binnen of buiten

Bij mooi weer maken wij dankbaar gebruik van het buitengebied. Wanneer jullie willen dineren met een groter gezelschap, dan kan dit buiten, in de gezellige pagodetenten of in de voormalige artillerieloods. Een spetterend feest met (live) muziek vindt plaats in de voormalige artillerieloods, die plaats biedt tot 125 gasten. Jullie zijn van harte welkom te komen kijken en alvast wat sfeer te proeven.

Aankleding 

In overleg verzorgen wij de aankleding van de locatie. Zo is jullie dag altijd zo passend mogelijk. Denk hierbij aan bloemen, kaarsen en andere decoraties. Ook is het mogelijk de dag een thema of kleur te geven. De dag krijgt letterlijk en figuurlijk de de kleur van jullie en het gezelschap.

ftafel3fvernissage1

 

 

Nieuwsbrief aanmelden               

Fort Werk IV

Fort Werk IV: Uniek, authentiek en exclusief

Fort Vivant is gevestigd in Fort Werk IV, een prachtig cultureel erfgoed in Bussum en onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. In deze sfeervolle ambiance organiseren wij de mooiste dag van je leven. Op zoek naar een bijzonder locatie waar je je hele huwelijksdag kunt vieren? Dan ben je hier aan het juiste adres! Maak vrijblijvend een afspraak om alle mogelijkheden door te spreken en alvast wat sfeer te komen proeven. 

Contactgegevens

 info@vernissage.nl
 035-6916788
  Dr. A. Kuijperlaan 1A 1402 SB  BUSSUM 

Toon locatie

Recencies

 • Dhr. en Mevr. Kroes Bussum

  Wij kijken terug op een prachtige,ongedwongen huwelijksdag! De ceremonie was buiten onder het romantische prieel, aansluitend het diner binnen en wat was het mooi aangekleed! Ook aan de kinderen was gedacht. Heel veel dank voor jullie creatieve en gastvrije inspanningen.

 • Robbert en Femke Wassenaar

  Wat was het een sprookje! een fantastische dag, een heerlijk diner en een spetterend feest! Onze gasten hebben genoten en wij in het bijzonder.

 • 1
 • 2

Waarom Fort Vivant?

 • Stijlvol en ongedwongen

  Wij creëren een unieke sfeer voor elke bruiloft, onder het motto informeel, ongedwongen en stijlvol!
 • Op maat

  Al onze bruiloften worden op maat gemaakt. Dat wil zeggen dat wij de prijs per huwelijk berekenen, maar ook onze decoratie en ambiance aanpassen aan jullie trouwdag.
 • Unieke plek en exclusief!

  Het best bewaarde geheim van Bussum! Verborgen achter theater Spant, vindt je deze unieke locatie die zowel geschikt is voor binnen- en buitenbruiloften. het Fort is bij een bruiloft de hele dag voor jullie en de gasten gereserveerd.
 • Buitengewoon

  Wat Fort Vivant uniek maakt, zijn de vele extra’s die wij te bieden hebben. Onze “buitengewone extra’s". Bijvoorbeeld speciaal vermaak op maat voor de kinderen, onze speciale trouwauto en de mogelijk tot een creatief aandenken.
 • Persoonlijke benadering

  Vanaf het eerste contact tot de uitvoering van de bruiloft, wij hebben persoonlijke aandacht voor jullie, zodat wij alles naar wens en op maat kunnen organiseren.
 • 1