035 691 67 88 | info@vernissage.nl

Fortwerk IV: Uniek, authentiek en exclusief

Fort Vivant is gevestigd in Fort Werk IV, een prachtig cultureel erfgoed in Bussum en onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. In deze sfeervolle ambiance organiseren wij de mooiste dag van je leven. Op zoek naar een unieke, bijzondere locatie waar je je hele huwelijksdag kunt vieren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maak vrijblijvend een afspraak om alle mogelijkheden door te spreken en alvast wat sfeer te komen proeven.

In het unieke fort, dat tot de verbeelding spreekt, toveren we je bruiloft om tot een sfeervol sprookje.

 

Fortffort9

 

Nieuwe Hollandse Waterlinie

De Nieuwe Hollandse Waterlinie begint in Muiden en heeft 85 km liniebreed een veertigtal forten richting Noord Brabant.                       Naarden, bekend als mooie vestingstad, vond het in die tijd noodzakelijk dat er een vooruitgeschoven verdediging kwam. In 1868 zijn er in de schil van Bussum vijf werken geplaatst: Werk I,II, III, IV en V. Fort Werk IV was het hoofdwerk en is nu geheel gerestaureerd. We noemen het Fort het best bewaarde geheim van Bussum. De mensen zijn aangenaam verrast als zij het fort bezoeken.

Exclusief

Tijdens het huwelijksarrangement is het fort helemaal exclusief voor het bruidspaar en de genodigden.

Genoeg mogelijkheden om het trouwfeest op één locatie, maar dan wel op verschillende plekken te vieren. Aangewezen als huis der gemeente biedt Fort Vivant vele mogelijkheden. Het fraaie buitengebied maakt de entourage voor jullie mooiste dag compleet. Je waant je bijna in Italië of Frankrijk! 

 dolf-van-stijgeren 164wsdolf21

Nieuwsbrief aanmelden               

Fort Werk IV

Fort Werk IV: Uniek, authentiek en exclusief

Fort Vivant is gevestigd in Fort Werk IV, een prachtig cultureel erfgoed in Bussum en onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. In deze sfeervolle ambiance organiseren wij de mooiste dag van je leven. Op zoek naar een bijzonder locatie waar je je hele huwelijksdag kunt vieren? Dan ben je hier aan het juiste adres! Maak vrijblijvend een afspraak om alle mogelijkheden door te spreken en alvast wat sfeer te komen proeven. 

Contactgegevens

 info@vernissage.nl
 035-6916788
  Dr. A. Kuijperlaan 1A 1402 SB  BUSSUM 

Toon locatie

Recencies

 • Dhr. en Mevr. Kroes Bussum

  Wij kijken terug op een prachtige,ongedwongen huwelijksdag! De ceremonie was buiten onder het romantische prieel, aansluitend het diner binnen en wat was het mooi aangekleed! Ook aan de kinderen was gedacht. Heel veel dank voor jullie creatieve en gastvrije inspanningen.

 • Robbert en Femke Wassenaar

  Wat was het een sprookje! een fantastische dag, een heerlijk diner en een spetterend feest! Onze gasten hebben genoten en wij in het bijzonder.

 • 1
 • 2

Waarom Fort Vivant?

 • Stijlvol en ongedwongen

  Wij creëren een unieke sfeer voor elke bruiloft, onder het motto informeel, ongedwongen en stijlvol!
 • Op maat

  Al onze bruiloften worden op maat gemaakt. Dat wil zeggen dat wij de prijs per huwelijk berekenen, maar ook onze decoratie en ambiance aanpassen aan jullie trouwdag.
 • Unieke plek en exclusief!

  Het best bewaarde geheim van Bussum! Verborgen achter theater Spant, vindt je deze unieke locatie die zowel geschikt is voor binnen- en buitenbruiloften. het Fort is bij een bruiloft de hele dag voor jullie en de gasten gereserveerd.
 • Buitengewoon

  Wat Fort Vivant uniek maakt, zijn de vele extra’s die wij te bieden hebben. Onze “buitengewone extra’s". Bijvoorbeeld speciaal vermaak op maat voor de kinderen, onze speciale trouwauto en de mogelijk tot een creatief aandenken.
 • Persoonlijke benadering

  Vanaf het eerste contact tot de uitvoering van de bruiloft, wij hebben persoonlijke aandacht voor jullie, zodat wij alles naar wens en op maat kunnen organiseren.
 • 1