035 691 67 88 | info@vernissage.nl

Trouwspecialisten

Om de trouwdag nog completer te maken, heeft Fort Vivant een selectie gemaakt van een aantal trouwspecialisten. Zij staan garant voor goede kwaliteit elk binnen hun eigen vakgebied. Wij hebben de onderhandelingen al gedaan, zodat wij dit kunnen aanbieden tegen scherpe tarieven. 

 

ceremonie8feest1

 

Dolf van Stijgeren fotografie

Met zijn persoonlijke touch en oprechte interesse weet Dolf met zijn trouwreportages net dat beetje extra te geven. Gun jezelf een mooie trouwreportage. Jullie trouwdag wordt de mooiste dag van je leven. Die bijzondere dag verdient het natuurlijk om prachtig te worden vastgelegd. Professionele foto’s gemaakt met passie zodat jullie de dag nog vaak zullen herbeleven. Dolf heeft met één van zijn foto's bij ons op het Fort een vakprijs gewonnen. 

Website Dolf van Stijgeren: klik hier

 

 Logo Wedisson  estherenvincentwebluchmichelews

DJ: Mathijs Hermans M-Ties

M-Ties, de DJ met een glimlach, om u dag nog onvergetelijker te maken! Mathijs heeft jarenlange ervaring en is gebrand op resultaat. Het doel is iedereen de hele avond te laten swingen/dansen! Op muziek van nu en toen. 

Uiteraard is eigen inbreng van muziek heel normaal.Het gaat ten slotte om het bruidspaar en de gasten. In goed overleg en geheel afgestemd naar jullie wensen maakt Mathijs er een feest van om nooit te vergeten. Ook is hij heel veelzijdig op het gebied van entertainment en techniek, voor speciale wensen staat Mathijs altijd open. 

 

 

 

Nieuwsbrief aanmelden               

Fort Werk IV

Fort Werk IV: Uniek, authentiek en exclusief

Fort Vivant is gevestigd in Fort Werk IV, een prachtig cultureel erfgoed in Bussum en onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. In deze sfeervolle ambiance organiseren wij de mooiste dag van je leven. Op zoek naar een bijzonder locatie waar je je hele huwelijksdag kunt vieren? Dan ben je hier aan het juiste adres! Maak vrijblijvend een afspraak om alle mogelijkheden door te spreken en alvast wat sfeer te komen proeven. 

Contactgegevens

 info@vernissage.nl
 035-6916788
  Dr. A. Kuijperlaan 1A 1402 SB  BUSSUM 

Toon locatie

Recencies

 • Dhr. en Mevr. Kroes Bussum

  Wij kijken terug op een prachtige,ongedwongen huwelijksdag! De ceremonie was buiten onder het romantische prieel, aansluitend het diner binnen en wat was het mooi aangekleed! Ook aan de kinderen was gedacht. Heel veel dank voor jullie creatieve en gastvrije inspanningen.

 • Robbert en Femke Wassenaar

  Wat was het een sprookje! een fantastische dag, een heerlijk diner en een spetterend feest! Onze gasten hebben genoten en wij in het bijzonder.

 • 1
 • 2

Waarom Fort Vivant?

 • Stijlvol en ongedwongen

  Wij creëren een unieke sfeer voor elke bruiloft, onder het motto informeel, ongedwongen en stijlvol!
 • Op maat

  Al onze bruiloften worden op maat gemaakt. Dat wil zeggen dat wij de prijs per huwelijk berekenen, maar ook onze decoratie en ambiance aanpassen aan jullie trouwdag.
 • Unieke plek en exclusief!

  Het best bewaarde geheim van Bussum! Verborgen achter theater Spant, vindt je deze unieke locatie die zowel geschikt is voor binnen- en buitenbruiloften. het Fort is bij een bruiloft de hele dag voor jullie en de gasten gereserveerd.
 • Buitengewoon

  Wat Fort Vivant uniek maakt, zijn de vele extra’s die wij te bieden hebben. Onze “buitengewone extra’s". Bijvoorbeeld speciaal vermaak op maat voor de kinderen, onze speciale trouwauto en de mogelijk tot een creatief aandenken.
 • Persoonlijke benadering

  Vanaf het eerste contact tot de uitvoering van de bruiloft, wij hebben persoonlijke aandacht voor jullie, zodat wij alles naar wens en op maat kunnen organiseren.
 • 1